poze cu masini

Opel Ampera-e cu autonomie reala de 380 de km

Noul Opel Ampera-e este o masina electrica cu o autonomie de 520 de kilometri măsurati în funcție de ciclul de testare NEDC, cu o baterie complet incarcata. Pe baza acestui test, inginerii estimează o autonomie reala de 380 de kilometri.

Opel Ampera-e oferă, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru 5 pasageri plus spațiu in portbagaj de 381 litri.

Volkswagen Golf - update major in 2017

Volkswagen Golf vine cu un update major in 2017: noi motoare, design ager și noi sisteme de asistenţă, plus o nouă generație de sisteme infotainment.

Noul Golf prezintă debutul noului motor turbo pe benzina, de "1.5 TSI Evo" care are 110 kW / 150 CP cu patru cilindri, turbo. Golf GTI va avea motoare care vor produce 169 kW / 230 CP și 180 kW / 245 CP.

Noul BMW Seria 5 Touring - sedan de lux

Designul exterior al noului BMW Seria 5 Touring exprimă în mod clar un amestec de plăcere și versatilitate pentru care acest model este renumit. Noul BMW Seria 5 Touring este cu 36 de milimetri mai lung decât modelul anterior (4.943 milimetri), opt milimetri mai lat (1.868 milimetri) și zece milimetri mai inalt (1.498 milimetri).

Renault prezinta vehicule utilitare electrice noi Kangoo ZE si Master ZE

Ca lider în domeniul mobilității electrice în Europa, Renault a oferit vehicule cu emisii zero pentru afacerile europene de ceva timp. La Bruxelles Motor Show, constructorul francez a avut oportunitatea de a prezenta o versiune actualizată a unui încercat și-adevărat van electric, precum și să introducă o noua dubita pentru livrari in gama sa de vehicule electrice (EV). Renault a dezvaluit noil

Ford Ka plus este o masina compacta cu un interior confortabil

Noul model compact de masina Ford Ka plus oferă un spațiu interior remarcabil, eficiență excelentă la consum și totul la un preț foarte bun. KA + oferă o alternativă atractivă nou pentru cumpărătorii europeni care doresc o mașină de înaltă calitate spațioasă, bine echipată, la un preț începând de la € 9.990.

Fiat Mobi compact si inteligent

Fiat Mobi cu dimensiunile sale compacte și inteligente este un automobil în mod pentru activitățile vieții de zi cu zi. Este ușor de condus și de parcat.

Fiat Mobi este un vehicul eficient și minunat, datorită stilului său unic și remarcabil. De asemenea, prezintă un aspect mai robust, ceea ce face să pară mai mare decât este în realitate.