Noul Renault Koleos la Beijing 2016

Renault a dezvăluit noul Renault Koleos la Salonului Auto Internaţional de la Beijing 2016. Noul Koleos oferă toat ce se așteaptă de la un SUV de segment D. Noul Koleos ofera un amestec de repere SUV robuste și rafinamentul și caracteristicile asociate cu mașini mari de salon.

Concepută și meticulos gândita pentru a răspunde cerințelor exigente clienților de pe fiecare continent, noul Koleos este destinat unui public global, cu vânzări începând cu al treilea trimestru din 2016. Noul Renault Koleos este un SUV care împachetează toate indiciile de styling și capacitățile asociate segmentului. Noul Koleos va fi asamblat la doua fabrici - Busan din Coreea de Sud pentru toate piețele, cu excepția Chinei, si Wuhan pentru piața chineză.

Brand auto

Comments

Link permanent

BUNA ZIUA, SUNT INTERESAT DE UN REAULT KLEOS MA INTERESEAZA PRETUL SI CONDITIILE DE ACHIZITIE SI UNDE SE POATE VEDEA VERSIUNEA 2016.MULTUMESC.

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.