Noua generatie de Ford Fiesta - rafinament si eleganta

Ford a dezvăluit noua generație Ford Fiesta la un eveniment "Go Further" special în Koln, Germania. Ford a prezentat patru variante de producție distinctive ale Ford-ului Fiesta (Fiesta Titanium, Fiesta ST-Line, Fiesta Vignale si Fiesta Active crossover).

Variantele Fiesta cu trei-cinci usi vor oferi o calitate superioara si rafinament; un design exterior elegant și un interior revoluționar.

Sistemele de siguranță activă și pasivă de la Ford Fiesta, combinate cu o gamă completă de tehnologii de asistență a șoferului, anticipează a oferi cel mai mare rating de siguranta Euro NCAP.

Motorul EcoBoost pe benzină este oferit cu 100 CP, 125 CP și 140 CP, precum și o nouă cutie de viteze manuala cu sase trepte, cu o arhitectură de frecare redusă, care ajută la livrarea de la 97 g emisii de CO2 / km, sau opțional o cutie de viteze automată cu șase trepte pentru varianta de 100 CP cu padele montate pe volan.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.