KIA FORTE LA EXPOZITIA INTERNATIONALA DE AUTOMOBILE DIN AMERICA DE NORD DIN 2018

Kia Motors America (KMA) la Show-ul Internațional de Automobile din America de Nord din 2018 a prezentat in premiera noul model Kia Forte pentru 2019.

Puterea și cuplul livrează o valoare estimată de 147 CP și 132 lb.-ft. de cuplu. O caracteristică binevenită și uimitoare în acest automobil este un sistem de sunet premium de 320 W, foarte cu Harman Kardon, care strigă muzică printr-un prin difuzoarele de pe panourile ușii.

Segmentul compact de sedan este extrem de competitiv, dar cu toate îmbunătățirile pe care noul Kia Forte le aduce pe piață pentru modelul anului 2019, este mai mult decât pregătita să intreaca cele mai dificile masini pe care segmentul le poate oferi.

Noua propulsie a Kia Forte este un motor cu patru cilindri de 2.0 litri de a doua generație care beneficiază de tehnologia Atkinson Cycle și de un sistem EGR răcit.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.