Noile modele de la Mercedes-AMG

Mercedes-AMG își extinde gama de produse prin adăugarea a trei noi modele: CLS, Clasa E Coupé plus Cabriolet de clasă E. Acestea combină performanța puternică cu stilul sportiv și eficiența ridicată. În inima lor se află un motor nou de 3,0 litri.  Motorul cu 6 cilindri in linie generează 320 kW (435 CP) și oferă cuplu maxim de 520 Nm. Noul motor in linie de 3.0 litri este cuplat cu transmisia AMG SPEEDSHIFT TCT 9G, care impresioneaza cu durate de schimbare extrem de scurte. Puterea este transferată pe șosea de către sistemul complet variat AMG Performance 4MATIC + cu tracțiune integrală, care vine și ca standard.

CLS53 4MATIC + accelerează de la 0 la 100 km / h în doar 4,5 secunde și cu pachetul Driver atinge o viteză maximă de 270 km / h. Consumul combinat de combustibil este de 8,4 l / 100 km, iar emisiile combinate de CO2 sunt de 200 g / km.

Interiorul noilor modele AMG îi întâmpină pe pasageri cu cu materiale de lux și cu opțiuni mult mai extinse. Deoarece cabin este complet digitală, șoferul poate alege aspectul de la cele trei stiluri diferite de afișare "Classic", "Sporty" și "Progressive".

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.