Noul SUV francez Peugeot 308

Noul Peugeot 308 este ultima masina dintr-o saga care povestește o căutare neobosită a excelenței. Noul Peugeot 308 încorporează toate caracteristicile de asistență a autovehiculelor recent dezvăluite pe noile SUV-uri, Peugeot 3008 și 5008. Aceste noi sisteme plasează cu fermitate mașina in topul pieței.

Noul Peugeot 308 vine ca standard cu un avertizor de timp de conducere. Odată ce ați condus fără oprire timp de peste două ore cu peste 65 km / h, o alarmă vizuală și audio vă va invita să faceți o pauză.
O cameră aflată deasupra parbrizului analizează sursele de lumină și comută automat între farurile de întâlnire și farurile cu faza lungă, în funcție de condițiile de iluminare și de trafic. Acest lucru optimizează folosirea luminilor fără a afecta ceilalți șoferi.

Noul Peugeot 308 oferă motoare pe benzină și diesel noi și din ce în ce mai eficiente. Noul model Peugeot 308 este echipat cu o nouă generație de motore PureTech 130 S & S cu injecție directă. Această nouă versiune câștigă nu numai performanța și dinamism, ci și scade consumul de combustibil și, astfel, creste eficiența. Peugeot 308 dispune de o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Cutia de viteze a fost proiectată folosind metode 100% digitale. Acest lucru a făcut posibilă reducerea timpului de proiectare și simularea unui număr maxim de utilizări ale clienților.

Peugeot 308 și Peugeot 308 SW sunt produse de fabrica Sochaux din Franța.
 

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.