Peugeot 508 - comfort si calitate de prima clasa

Noul Peugeot 508 are un design exterior este mai ascuțit și mai robust, în timp ce interiorul mașinii este   spectaculos. Peugeot 508 surprinde privitorii cu o prezență energetică și expresivă. Înălțimea mașinii a fost redusă - acum ajunge abia la 1,40 m - iar liniile aerodinamice ale vehiculului amintesc de stilul coupé. Acest nou model Peugeot 508 este o invitație la călătorii de lux. Alegerea și calitatea materialelor, precum și atenția acordată finisajului, înconjoară pasagerii într-un mediu moale, modern și rafinat.

Partea din spate a autovehiculului dezvăluie o caracteristică originală a noului Peugeot 508: un hayon ascuns, care îmbină eleganța cu practicitatea și oferă acces optim la portbagajul de 487 de litri.

Noul Peugeot 508 se bucură de noile generații de motoare Euro 6.c PureTech și Blue HDi pentru cele mai bune emisii de CO2 din clasă.

Noul Peugeot 508 este produs în fabrica din Mulhouse din Franța. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2018, modelul acesta va fi lansat în toată lumea începând din septembrie 2018.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.