Renault ZOE - "Cel mai bun automobil electric sub 23000 de euro" pentru al cincilea an consecutiv

Renault ZOE , dotat cu acumulatorul ZE40, care a fost lansat anul trecut, poate acum să păstreze aproape două ori mai multă energie decât înainte, mergand până la 250 de mile (NEDC). Renault a păstrat tot ceea ce a fost deja grozav cu ZOE: practicabilitatea, manevrabilitatea și setul standard.În plus, în timp ce gama masinilor electrice este în creștere dramatic, prețul nu este. 

Renault ZOE este un supermini electric cu cinci uși, disponibil în trei variante și cu două opțiuni pentru baterii. Cu acumulatorul ZE40 și motorul R9 poate încărca de la zero până la 80% în doar 60 de minute, datorită încărcătorului său patentat Chameleon ™.

ZOE este cel mai bine vândut vehicul electric din Europa, mai mult de 6.000 de ZOE au fost vândute de la lansarea în Marea Britanie în 2013. ZOE este unul dintre cele trei modele din gama variată de vehicule electrice Renault care include și cvadriciclul Twizy și Kangoo Van ZE 33 și viitoarea camionetă Renault ZE Master.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.