Noua Skoda Octavia la a treia generatie

Noua Skoda Octavia se prezintă în formă de top cu un design mai izbitor, echipamente noi si tehnologie de ultima ora pentru asistență.

Sistemele de infotainment din Skoda Octavia fac parte dintr-o nouă generație cu afișaje capacitive care reacţionează exagerat de bine chiar și cea mai uşoară atingere. Sistemul de navigație de top din gama Columbus vine cu un display de 9,2 inch. Skoda Octavia oferă pasagerilor cu un hotspot Wi-Fi și are un modul opțional LTE suplimentar pentru transferul de date super-rapid. Alte servicii on-line, inclusiv accesul de la distanță la mașină, funcționează utilizând aplicația Škoda Connect pe telefonul smartphone.

Gama de motoare este format din patru motoare TSI, patru motoare TDI și un sistem de propulsie CNG; ele combină o performanța puternică cu un consum redus. Skoda oferă tracțiune integrală pentru modelele 1.8 TSI și TDI 2.0. Toate motoarele sunt conforme cu standardul Euro 6.

Skoda Octavia RS 2.0 TSI are 230 CP si o viteza maximă de 250 km / h. Dimensiunile roților variază de la 17 la 19 inch.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.