Skoda Citigo - Pur si simplu inteligent

Din primăvara anului 2017, Skoda Citigo se prezinta cu upgrade-uri complete pentru designul exterior si unele revizii la interior. Capota, grila radiatorului, barele de protecție și luminile de ceață vin cu un nou design.

Mașina de oraș Skoda Citigo impresionează prin spațiu generos, aspect excelent, nivel ridicat de siguranță, o mare manevrabilitate si variante eficiente ale motorizarii. Skoda Citigo va avea premiera la Geneva International Motor Show in 2017.

Trei motoare moderne, cu trei cilindri sunt disponibile pentru noua Skoda Citigo - două variante pe benzină și o variantă pe GPL. Motoarele cu o capacitate de 1,0 litri se disting printr-un cuplu ridicat, cu un nivel scăzut de zgomot. Motorul entry-level dezvolta 60 CP și 95 Nm la 3.000 rpm. Toate motoarele vin cu cutie de viteze manuala cu 5 trepte, cu sistem start-stop.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.