Skoda Karoq - un SUV complet

Skoda Karoq este un SUV complet nou de la marca cehă. Skoda Karoq oferă un spațiu excepțional, sisteme noi de asistență a șoferilor, faruri cu LED-uri și un panou de control digital.

SUV-ul compact are o lungime de 4.382 mm, lățimea de 1.841 mm și înălțimea de 1.605 mm. Ampatamentul lung, de 2.638 mm, conferă pentru Skoda Karoq o poziție confortabilă pe șosea și oferă o indicație a interiorului generos proporționat. Compartimentul pentru bagaje are o capacitate de 521 l cu scaunele din spate în loc. Cu scaunele din spate rabatabile, volumul crește până la 1.630 l.

Skoda Karoq oferă o gamă largă de sisteme de asistență pentru șoferi. Noile sisteme de confort includ asistență la parcare, Lane Assist și Trafic Jam Assist. Blind Spot Detect, Front Assist cu protecție predictivă pentru pietoni și asistență de urgență care servesc la creșterea siguranței.

Skoda Karoq oferă tehnologii de ultima generație pentru motoare. Sunt oferite două motoare pe benzină și trei motoare diesel cu 1,0, 1,5, 1,6 și 2,0 l. Puterea motoarelor este de la 85 kW (115 CP) la 140 kW (190 CP). Cu excepția celui mai puternic motor diesel, toate transmisiile pot fi comandate cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau DSG cu 7 trepte.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.