Skoda Kodiaq Sportline - SUV elegant si dinamic

Skoda Kodiaq Sportline este un SUV  elegant si dinamic de mari dimensiuni. Škoda Kodiaq Sportline va avea premiera mondiala la 2017 Geneva International Motor Show.

Škoda Kodiaq are o lungimea sa exterioară de 4,70 metri care oferă până la șapte locuri. Skoda Kodiaq Sportline vine cu caracteristici special proiectate pentru a oferi o plăcere pură de a conduce. Škoda Kodiaq Sportline este disponibil cu tracțiune integrală ca dotare standard. Sistemul all-wheel-drive funcționează rapid și inteligent, unitatea de control calculeaza in mod constant cuplul motor ideal pentru puntea spate.

Škoda Kodiaq Sportline este echipat cu toate sistemele de infotainment moderne. Versiunea de top are sistemul de navigație Columbus cu un monitor de 9,2 inch, un hotspot Wi-Fi și un modul LTE. Ele stabilesc noi standarde în ceea ce privește navigația, informațiile, divertismentul și asistența și poate fi chiar configurat utilizând computerul de acasă sau aplicația Škoda Connect.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.