Toyota Camry la a opta generație

Noul model Toyota Camry, cel mai bine vandut automobil din America in ultimii 15 ani, va fi lansat la sfarsitul verii 2017. Noul Toyota Camry utilizează TNGA (Toyota New Global Architecture), care reprezintă o strategie complet nouă a modului în care compania proiectează masinile. Cu un design extraordinar, un interior rafinat, performanțe de viteza, siguranță și tehnologii de ultimă oră și eficiență energetică de vârf, noul Camry își păstrează valoarea excelentă.
 
Noul motor Dynamic Force cu patru cilindri, de 2.5 litri, are 176 cai putere la 5.700 rpm în configurația hibridă. Noul V-6 de 3,5 litri dezvoltat de Toyota Camry este echipat cu sistemul de injectie directa D-4S are 301 cai putere la 6.600 rpm și un impresionant impuls de cuplu de 267 ft.-lb. La 4700 rpm.

Modelul Camry Hybrid 2018 este echipat cu un acumulator litiu-ion (Li-Ion) pe acumulatorul LE și nichel-metal Hydride (Ni-MH) pe SE și XLE.

Toate modelele 2018 Camry au 10 airbag-uri standard și Star Safety System, care include un control îmbunătățit al stabilității vehiculului, controlul tracțiunii, distribuția electronică a forței de frânare, asistența la frânare, sistemul de frânare antiblocare și Smart Stop Technology.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.