Toyota Prius c - hibridul cel mai accesibil

Unul dintre vehiculele hibride cele mai accesibile de pe piata, Toyota Prius c, cel mai mic dintre cele opt modele hibride ale brandului, acum vine standard cu Toyota Safety Sense C (TSS-C) la toate modelele. Toyota Safety Sense-C este proiectat pentru a ajuta la prevenirea sau atenuarea coliziunilor frontale și la sporirea siguranței rutiere în timpul conducerii pe timp de noapte. Sistem de pre-coliziune (PCS) este proiectat pentru a utiliza un fascicul cu laser pentru a detecta autovehiculul din față.

Toyota a optimizat mărimea și greutatea tehnologiei sale hibride pentru platforma Prius c. Sistemul integrează un motor pe benzina, un motor electric, o baterie nickel-metal, un invertor, un convertor DC-DC.
Toyota Prius c are si scaune SofTex®-tuns, plus roatile de direcție încălzite, scaune față încălzite și oglinzi exterioare încălzite.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.