Volkswagen Atlas cu un nou look indraznet

Volkswagen Atlas reprezinta un nou capitol în povestea lui Volkswagen din SUA. Volkswagen Atlas este un SUV de familie construit în Chattanooga, Tennessee. Designul său modern și musculos păstrează proporțiile clasice și linii curate pentru a crea un nou look îndrăzneț în segmentul SUV. La interior, Volkswagen Atlas utilizează la maxim aspectul său pentru a oferi un spațiu generos pentru până la șapte adulți.

Volkswagen Atlas este oferit cu două variante de motoare puternice și eficiente: un motor turbo cu patru cilindri de 2.0 litri (235 CP la 4500 rpm) sau un motor de 3.6 litri VR6 (276 CP la 6.200 rpm). Ambele modele sunt dotate cu tehnologia Start / Stop și Remote Start.

Sisteme de asistență la volan: Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, Blind Spot Monitor, Park Distance control, Park Assist, Light Assist.

Pretul recomandat de vânzare cu amănuntul este de $ 30,500 pentru cele patru modele turbo 2.0L TSI si 31900 $ pentru modelul de 3.6 litri V6. 
 

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.