Volkswagen Golf - update major in 2017

Volkswagen Golf vine cu un update major in 2017: noi motoare, design ager și noi sisteme de asistenţă, plus o nouă generație de sisteme infotainment.

Noul Golf prezintă debutul noului motor turbo pe benzina, de "1.5 TSI Evo" care are 110 kW / 150 CP cu patru cilindri, turbo. Golf GTI va avea motoare care vor produce 169 kW / 230 CP și 180 kW / 245 CP.

Volkswagen a înlocuit toate sistemele de infotainment existente în Golf, cu o nouă generație de MIB. Cea mai importantă caracteristică este faptul că toate sistemele oferă acum un nou design și touchscreens mai mari si mai sensibile. Opțiunilor de personalizare în Volkswagen Golf: iluminat ambiental, assist față, setări automate de aer condiționat, sistemul de infotainment, Lane Assist, park Assist, scaunul cu funcție de memorie.

Volkswagen a dezvoltat, de asemenea, o nouă cutie de viteze cu dublu ambreiaj in 7 trepte (DSG). Noul DSG va înlocui treptat toate cutiile de viteze cu 6 trepte DSG utilizate în Golf până în prezent, ajutând la reducerea emisiile de CO2.

Brand auto

Adaugă comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.

Restricted HTML

  • Taguri HTML permise <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.